Uw partner in Laboratoriumapparatuur

Laboratorium Waterbad Sample Bescherming

 • Mei 15, 2016
 • Patrick Schotanus
 • 10 gelezen

Bescherming van u monsters in uw laboratorium waterbad

Het waterbad is voorzien van een regelbare thermostaat om het monster te beschermen.

1. Draai de knop van de thermostaat op maximum, het laboratorium waterbad gaat nu naar deze ingestelde waarde.

2. Zet de temperatuurregeling tot 2°C boven de gewenste temperatuur en wacht totdat de temperatuur zal stabiliseren.

3. Draai de knop van de thermostaat langzaam tegen de klok in totdat u een klik hoort en "Otc" wordt weergegeven. Het akoestisch alarm zal continu klinken om u te waarschuwen.

4. opnieuw instellen van de temperatuurregeling op de gewenste temperatuur met de "+" en "-" toets. Het akoestisch alarm zal continu klinken totdat het besturingssysteem opnieuw wordt geactiveerd.

In het onwaarschijnlijke geval van mislukking van het primaire systeem van de temperatuurcontrole, zal de thermostaat het water in het bad op een temperatuur een paar graden boven de ingestelde temperatuur houden er zullen dus geen grote schommeling in uw laboratorium waterbad plaatsvinden.. Het display zal cyclus tussen "Otc" en de actuele temperatuur laten zien. Alshet waterbad toch in alarm gaat, controleet u dan eerst of de thermostaat is ingesteld op een lagere temperatuur dan het primaire besturingssysteem. Als dat niet het geval is dan kan het bad verder worden gebruikt, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van personen of de omgeving totdat het huidige werk is voltooid. Toch is het raadzaam om het laboratorium waterbad te laten controleren door een bevoegd persoon om zo spoedig mogelijk het probleem op te lossen.

Labbaden.nl

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lab-App Thermostaatbaden Onderhoud Laboratorium

 • Mei 12, 2016
 • Patrick Schotanus
 • 176 gelezen

Algen en Bacterien in uw laboratorium waterbad

Laboratorium Waterbaden bieden de ideale omgeving voor de groei van micro-organismen. dit kan ongecontroleerde groei van organismen veroorzaken en diverse ernstige problemen en gezondheidsrisico's van pathogene bacteriën.

Algengroei op het oppervlak van onderdelen die de prestaties van uw laboratorium waterbad sterk verminderen.

Micro-organismen die zuur metabole bijproducten produceren kan bio-corrosie veroorzaken bij depolarisatie van metaaloppervlakken.

Labbaden.nl

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Lab-App Circulatiebaden

 • April 27, 2016
 • Patrick Schotanus
 • 120 gelezen

Wat u moet weten over uniformiteit en stabiliteit in uw laboratorium circulatiebad

Een thermostaat regelt de temperatuur van bijvoorbeeld een laboratorium ciculatiebad door de temperatuur van het water te vergelijken met de ingestelde temperatuur. Deze past dan de warmte in het bad gelijk aan de ingegeven temperatuur. Omdat er een tijdvertraging tussen het meten van de temperatuur en de invoering van de warmte zal zijn kunnen er schommelingen in de temperatuur van het bad circulatiebad zijn.

De warmte wordt verspreid in het bad door convectie en geleiding, in een geroerd bad door convectie. Door de warmte van het oppervlak en door de zijkanten kan ook een verandering in temperatuur ontstaan.

De temperatuurverschillen worden in het laboratorium circulatiebad zo klein mogelijk gehouden uiteraard. De controller van het laboratorium ciculatiebad zorgt dat dit minimaal is.

De temperatuur op enig punt verschilt regelmatig, maar soms is er een grotere variatie waargenomen. De stabiliteit zoals in DIN 58966 is het temperatuurverschil tussen de hoogste en het laagste niveau gedurende 100 cycli.

De stabiliteit wordt gemeten door de temperatuur in het midden van het laboratorium ciculatiebad op te nemen.

 

Labbaden.nl

Lab-App Ultrasoonreiniger Laboratorium

 • April 01, 2016
 • Patrick Schotanus
 • 189 gelezen

Welke middelen moet ik gebruiken in mijn ultrasoonreiniger?
Dit is afhankelijk van uw aanvraag. Medische hulpmiddelen moeten worden gereinigd met behulp van een pH-neutraal reinigingsmiddel. Speciale aandacht dient te worden gemaakt bij het schoonmaken van aluminium of andere zachte metalen die meer gevoelig zijn wanneer het wordt blootgesteld aan ultrasone cavitatie. Voordat u een keuze maakt welke laboratorium ultrasoonreiniger het meest geshikt is voor uw toepassing bedank dan goed wat en welk materiaal u wilt reinigen. Kijk verder op onze website

Ultrasonischereiniger.nl

Lab-App Ons Team

 • Maart 25, 2016
 • Patrick Schotanus
 • 224 gelezen

Wie is Lab-App

Wij bieden u kwaliteitsproducten met bekende merknamen apparatuur. De primaire markten die wij bedienen: biotechnologie, farmaceutische, industriële, academische en overheids laboratoria. Wij voeren een uitgebreide lijn van hoogwaardige laboratorium producten van toonaangevende fabrikanten, binnen de wetenschappelijke markt.

Wij zijn van mening dat het verstrekken van een uitzonderlijke service de basis is voor een bedrijf. Wij zijn continu bezig om ons op dit gebied te verbeteren. Ons team is direct beschikbaar om te reageren op vragen of verzoeken via telefoon of e-mail snel en in een vriendelijke en professionele manier. 

Vanaf het begin hebben we getracht de meest persoonlijke en handige shopping ervaring om elke gewaardeerde klant te bieden. We begrijpen ook dat onze klanten keuzes moeten maken als het gaat om hun laboratorium behoeften, ons doel is daarbij u op elk gebied daar in te kunnen ondersteunen om daarmee het hoogst mogelijke niveau van dienstverlening aan elk klant te kunnen bieden. Onze klanten verdienen het allerbeste. 

Lab-App.nl

 

Voorwaarden

De voorwaarden zijn van kracht voor alle door Labapp aangegane overeenkomsten en elk door Labapp uit te voeren werkzaamheden, ongeacht uit welke hoofde deze door Labapp worden verricht. Wilt u meer weten over onze voorwaarden klik dan hier

Over ons

We leveren producten en diensten aan een grote verscheidenheid van laboratoria zoals water- en milieulaboratoria, biotechnologische en klinische laboratoria. Op zoek naar de juiste prijs/kwaliteits-verhouding én een goede serviceverlening? Lees verder

Verzending

Verzending is gratis, Heeft u met spoed uw product nodig? Veel producten kunnen met spoed geleverd worden. Wij streven ernaar om uw bestelling z.s.m. bij u af te leveren. Zou u meer willen weten over de mogelijheden zijn voor verzending klik dan hier